Den som letar hittar ofta något

Vi fick så mycket fina presenter när vi gifte oss, och mycket av det var presentkort av olika slag.

Under sommaren la vi bland annat upp en tur i landet för att utnyttna Smartbox-presenter som vi fått. På så vis hamnade vi i Östergötland, där vi cyklade längs Göta Kanal, bodde på vandrarhem och paddlade på nyss nämnda kanal och i Smedjebacken där vi inte bara hade en trevlig eftermiddag och kväll med Martin utan också körde svävare så det stod härliga till.

Vi fick också ett presentkort på Gamla Teatern. Det var presenten från Eva-Marie och Leif. Eftersom vi hade vår bröllopsmiddag där tänkte vi att vi kunde utnyttja det när vi skulle sätta tillbaka ringen på mitt finger - men när vi väl skulle ut och göra det hittade vi inte presentkortet! Vi har en korg där alla gratulationskort o dyl från bröllopet ligger, eller vi trodde det. Just det kortet fanns inte där. Vi har en pärm där vi satte in diverse handlingar som hade med bröllopet att göra. Men där fanns det inte heller. Vi letade på möjliga och omöjliga ställen men inget presentkort. Därför blev det den indidska restaurangen istället, och det var en höjdare. Men presentkortet...

Häromdagen skulle jag leta efter olivolja. Vi förvarar oljor och vin och sånt på samma ställe. När jag spanade efter åtminstone en liten skvätt olivolja föll min blick på en grå vinkasse. Det hängde ett grattiskort på påsen. ...från Eva-Marie och Leif... Aha! Tänk om presentkortet låg kvar i påsen... Och det gjorde det! Det gör det fortfarande. När Anders hittar det också ska vi gå ut och äta.

Den här veckan är optimal: 3 dagars helg. Det känns väldigt lagom. Imorgon är egentligen halvdag, men vi har jobbat in det fåtal timmar vi skulle ha jobbat, så helgen har börjat. Härligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback