Dagens slut

Nu är det midnatt i London. Vi hör ett stilla sorl från Norfolk Square. Fönstret är trivsamt otätt, så det blir inte olidligt hett på natten.

Kvällsnöjet var musikalen Billy Elliot om den lille gruvarbetarsonen som till slut fick gå på Balettakademin. Gripande, roligt (även om vi inte fattade alla skämt) och... bra. Vi anlände till teatern med svart taxi (Obs! Inte särskrivning!). Vi såg en blommig taxi tidigare idag. Den hade jag hemskt gärna åkt med, men den svarta passade bra när vi kom ut i duggregnet efter middag på Wagamama i Knightsbridge. Vi hade förkastat idéen med att trassla oss dit med tuben.

Mina vänner uppskattade att bli introducerade på Wagamama. Vi åt nudlar och sallader - och inte minst gudomliga desserter: Vit chokladcheescake med ingefära och chili-kolasås. Låter det gott eller låter det gott?!

En stor del av eftermiddagen åkte vi rundtursbuss. En sån som man kan hoppa på och av efter behag. Den vi åkte med idag hade lurguide. De med liveguider passerade inte vårt hotell. Det var ganska skönt att sitta där och se de centrala delarna av London passera. Vi har 24-timmarsbiljetter, så vi kan hoppa på lite mer imorgon.

Lite shopping har vi också hunnit med. Vi inledde med en timma på Primark. Där kunde man handla en välfylld kasse kläder för sisådär 400 kr. Ullared kan slänga sig i väggen! Jag fokuserade i huvudsak på strumpor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback