I led är tiden

Hurra, hurra, hurra!

Även om det är lika underbart varje år att äntligen få återställa tiden till den normala så är det inte värt det. Jag skulle så mycket hellre ha rätt tid hela året och slippa detta trassel med att ställa om klockor.

Vi firar återgången till rätt tid med att se tillbaka på en trevlig fest igår: Åsa MH i Bjärme fyllde 50 år i torsdags och firade med att bjuda c:a 100 pers på fest i Bjärme bystuga igår. Det är trevligt att bli bjuden på fest av Åsa. Att det blir gott att äta och dricka är nog så säkert. Igår bjöd hon på en italiensk buffé. Några rätter att minnas var fläskfilé tonnato (fläskfiléskivor i en sås med tonfisk som en huvudingrediens!!) och en pastasallad med pesto, sockerärtor och cocktailtomater. Mums! Och givetvis en dessertbuffé också.

Och hur satt vi när vi åt? Vid långbord? Nää! Åsa hade skapat en labyrint av bord. Så mycket trevligare.

Åsa P, Ewa, Tina och jag skulle framföra en sång om Åsa på melodin till We will we will rock you. Så blev det inte riktigt. Tina har lyckats ådra sig bronkit och fick inte sjunga alls. Så vi plockade in Anders som reservtina och bestämde oss för gruppnamnet Drama Queens. Tina fick vara Harpo Didriksson och som sådan gjorde hon en mycket viktig insats: hon stampade/klappade takten.

Och nu är klockan bara knappt halvtio på kvällen. Det känns helt OK.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback